top of page

Bruiloft styling Annelien & Hans

Bijgewerkt op: 9 feb. 2019

Een industriële, minimalistische, en toefje chic bruiloft in het authentieke pand Scheltema. Een stylingsdroom voor mij en het team. Benieuwd naar de foto's? Lees dan verder!


Bruidspaar A&H besloten te trouwen in Scheltema, waar zij de ceremonie, diner, receptie met Sweet Table en het feest voltooiden. Een te gekke industriële trouwlocatie midden in het centrum van Leiden in Zuid-Holland. Verscholen in een steeg vind je deze te gekke voormalige dekenfabriek waarvan nog zo veel authentieke onderdelen in tact zijn.


Na de prachtige ceremonie in het zolder gedeelte van de locatie was het tijd voor de receptie, gevolgd door het het informele BBQ diner. BBQ-DINER? Ja! Een informeel menu met een formele styling. Een compleet gestyled diner inclusief katoenen servetten, menukaarten, linnengoed, bloemen, kandelaren en kaarsen. De BBQ werd verzorgt door GrillBar Ruig uit Katwijk en was werkelijk verrukkelijk! Bedankt A&H voor jullie liefde en vertrouwen en bedankt Ruig voor het heerlijke stukje biefstuk


Fotografie: http://joyceboutkan.nl

Bruidsboeket: http://www.bloomingbydiana.nl

Bloemen Styling: https://www.facebook.com/floralsbymelanie/

Locatie: https://www.scheltemaleiden.nl

Styling: https://www.toetersenbellenstyling.nl/copy-of-contact


529 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page