top of page

De bohemian bruiloft van Marjolein & Jesse

Bijgewerkt op: 16 mei 2019

Zo vrolijk en ontspannen als het bruidspaar is, was ook hun bruiloft. Bruidspaar M&J hadden een romantisch bohemian bruiloft op verschillende locaties. Weer eens wat anders dan één locatie! Benieuwd naar de bruiloft en styling? Lees vooral verder!


Bohemian styled bruiloft


Bruidspaar M&J besloten hun bruiloft op meerdere locaties te houden. De dag begon voor Jesse bij het strandhuisje van SandCSleep, waar Marjolein & Jesse ook de huwelijksnacht mochten doorbrengen. De ceremonie & receptie vonden plaats bij Noordwijk Buiten. Één van onze favoriete locaties waar helaas in 2019 niet meer getrouwd kan worden.


Sweet table
Na het Ja-woord was het tijd voor....taart-en. Ja, taarten, want er waren wel 10 verschillende taarten! Gemaakt door verschillende leveranciers en lieve genodigden. Voor ons natuurlijk een feestje om deze Sweet Table te mogen stylen! De Sweet Table, die buiten bij de kas stond, sloot dmv tapijten, bonte bloemen en veel verschillende taart-plateaus helemaal aan op de romantische bohemian sfeer. Hierna werd er nogmaals getrouwd in de Vredeskerk in Katwijk.


Om op de verschillende locaties te komen had het bruidspaar een geweldige Volkswagen busje uit 1977 waarvoor By Flora Lisa de guirlande op de auto heeft gemaakt.


Na de prachtige ceremonies en receptie was het tijd voor het 3-gangen diner bij SandCbar in Katwijk. Hier werd een compleet gestyled diner inclusief katoenen servetten, menukaarten, linnengoed, bloemen en kaarsen gehouden. De dag werd afgesloten met een feest waarbij zelfs de balken niet onaangeraakt bleven....


Bedankt M&J dat ik voor jullie de bruiloftstyling mocht doen! Het was een feestje!


Ga jij binnenkort trouwen en zie jij ook een bohemian styled bruiloft voor je? Neem contact met mij op en dan ga ik jou helpen jouw mooiste dag vorm te geven!
Diner & feestlocatie: SandCbar

Guirlande tafel & auto: By Flora Lisa

Fotograaf: GPfotografie
821 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page