top of page

Stage bij Toeters & Bellen Styling

Bijgewerkt op: 9 feb. 2019

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Oké, dat is een stom begin maar helaas is bloggen niet zo makkelijk als gedacht. Dit is poging nummer… Sorry ik ben de tel kwijt geraakt.


Mijn naam is Fleur en ik ben sinds kort stagiaire bij Toeters & Bellen Styling. Ik volg de opleiding Interieur Adviseur op het Nova College. De eerste blog die ik voor jullie schrijf is een korte introductie over mezelf en mijn taken bij Toeters & Bellen Styling.


Ik heb een hele leuke vriend sinds 2014, door hem ben ik verhuisd van Noord-Holland naar Zuid-Holland en in 2017 heb ik JA! gezegd op zijn aanzoek :)

Mijn vriend en ik hebben elkaar leren kennen op vakantie, dus het kan nog steeds, vakantie liefdes. Als ik mezelf in 3 woorden moet omschrijven zullen dat de volgende worden zijn:

Enthousiast, als ik iets voor ogen heb kan ik mijzelf daar helemaal op storten en wil ik alles tot in detail uitgewerkt hebben. Dit brengt mij tot woord nummer 2: perfectionistisch, ik ben zo’n persoon dat als je een heel opstel schrijft van 10 pagina’s lang en halverwege pagina 9 een spelfout maakt, waardoor het er niet meer uitziet, begin ik opnieuw. (Slechte eigenschap) Als laatste zou ik zeggen dat ik ongelofelijk eigenwijs ben. Ik moet alles zelf uitproberen, ook al zeggen ze dat het fout zal gaan.


Mijn taken bij Toeters & Bellen Styling zijn; blog schrijven, social media beheren, stylingsplannen ontwerpen, stylingsitems zoeken en inkopen, offertes en stylingsplannen bespreken met klanten, de bus inladen, bruiloften stylen en nog zo veel meer! Nooit gedacht dat er zo veel werk achter de schermen gebeurd... Ik ben onwijs benieuwd naar het werk van een bruiloftstylist! Ik kijk er enorm naar uit om mee te werken aan de voorbereiding van een bruiloft en uiteindelijk ook het het eindresultaat te zien!


Groetjes Fleur290 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page